Unika Balls Endurance

34,99

Unika Balls Endurance bevatten rijstmeel, kokosvetten, elektrolyten en magnesium: smakelijke ondersteuning voor je paard voor en na zware inspanning!

Op voorraad (kan nabesteld worden)

Unika Balls Endurance bevatten rijstmeel, kokosvetten, elektrolyten en magnesium: smakelijke ondersteuning voor je paard voor en na zware inspanning!

Unika Balls zijn geschikt voor paarden die op een dieet met een lage glycemische index staan en die geen suikers in hun dieet mogen hebben. Hang Unika Balls op in de stal of de trailer.

Unika Balls Endurance wegen 2,4 kg en zijn samengesteld uit hoogwaardige natuurlijke ingrediënten, waaronder vitamines, mineralen, kruiden, en plantaardige extracten.
Ze bevatten geen kunstmatige kleurstoffen of conserveermiddelen, waardoor ze een gezonde aanvulling zijn op het dieet van een paard!

Unika Balls zijn een innovatief voedingssupplement voor paarden. Unika Balls zijn handgemaakt, geproduceerd in Italië, volledig vrij van suikergranen en rijk aan hoogwaardige grondstoffen zoals soja en rijst. Unika Balls zijn geschikt voor paarden die geen granen verdragen, voor paarden die op een dieet met een lage glycemische index staan en voor sportpaarden die veel inspanning van hun spieren vergen en die geen suikers in hun dieet mogen hebben omdat dit de productie van melkzuur zou verhogen.
Unika Balls zijn ontworpen om specifieke voedingsbehoeften van paarden op een smakelijke manier aan te pakken, variërend van ondersteuning bij stress tot verbetering van de algehele vitaliteit.

Bestanddelen :
Maltodextrine, Tarwemeel, Rijstzemelen, Plantaardige oliën en vetten (genetisch gemodificeerde sojaolie), Kokosnootolie, Natriumchloride, Kaliumchloride, Magnesiumcitraat

Analytische bestanddelen :
Ruw eiwit: 7,5%
Ruwe as:   4,9%
Ruwe cellulose: 4,5%
Ruw vet: 10%
Natrium: 0,1%

Toevoegingen (mg per kg) :

3b405 Koper (koper(II)sulfaatpentahydraat) 10; 3b503 Mangaan (mangaansulfaatmonohydraat) 40; 3b605 Zink (zinksulfaatmonohydraat) 32.
Aminozuren, hun zouten en analogen: 3c451 L-Glutamine 2.000.

SKU : LU0236

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Unika Balls Endurance” te beoordelen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *